vojin88 7 Napisano Januar 26 izvinjavam se u pogresnoj temi sam postavio ,moderator moze onaj stari post da obrise. kao sto naslov kaze da li postoji mogucnost zamene mog km sata sa auris 2016 1.33 za sat koji stoji na 1.2t? pre svega bi to uradio iz estetskih razloga. mene interesuje da li je to izvodljivo da se uklopi i da radi sve kako treba? ko je imao iskusta ili teoretski da mi kaze da li to moze kao sto sam zamislio? planiram i mediju da mu stavim ali to je laksi deo posla ovo me najvidse zanima a nigde ne mogu da nadjem neku potvrdu. Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 224 Napisano Januar 28 Jel odgovaraju gabariti sata?Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
vojin88 7 Napisano Januar 28 (edited) pre 2 sati , LAV-LAV said: Jel odgovaraju gabariti sata? Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk nisam imao prilike da vidim fizicki ali uporedjujuci sa slike deluje da je to. zato i pitam ovde da li je nekom palo napamet to da pokusa ,ali vidim da niko nije ni razmisljao o tome :D videcu ako uspem da iskopam nesto po stranim forumima ali slabo mi ide :D Izmenjeno Januar 28 od vojin88 Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 224 Napisano Januar 28 @cdyane možda pokuša ako već nije hahhahaPoslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
vojin88 7 Napisano Januar 28 pre 1 sat , LAV-LAV said: @cdyane možda pokuša ako već nije hahhaha Da li je taj clan i dalje aktivan, ako jeste nadam se da ce se javiti ? Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 224 Napisano Januar 28 Jest, aktivan je. Vjerojatno sad u garaži radi nekakav light show s autom Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post