Jump to content
Sign in to follow this  
Heg

Veliki servis

Recommended Posts

Pozdrav ljudi,

ne znam je li preterano otvarati novu temu u vezi ovog pitanja ali eto.

 

Naime, radi se kako stoji u naslovu o velikom servisu.

Zivim u Novom Pazaru i relativno jeste problematicno naci dobrog majstora ili pak voljnog majstora koji bi hteo uopste da odradi posao na RAV4. Cesto sam cuo komentare tipa: "Lakse mi je 3 velika servisa na Volkswagen-u da odradim nego taj tvoj"... 

Kontaktirao sam ovlasceni servis iz Cacka i receno je da je cena 700e i to ukoliko nema nekog dodatnog posla na automobilu.

Pricao sam jos trojicom majstora iz Novog Pazara (ali naravno mora da se zakaze i to po nekoliko meseci unapred verovali ili ne):

1. Prvi kaze da je cena izmedju 400e i 600e te da ni on nije ni sam siguran koliko (komentar: "Morao bih da vadim motor, ima stvarno puno posla, ne radim cesto vel.servis na toyotama...). Lik bi znao to da odradi (radio je preko 20 godina u Beogradu).

2. Drugi mi je rekao da je cena za ruke 150e plus delovi (video sam na prodajadelova dot rs da set sa vodenom pumpom ide od 20k do 35k dinara).

 

E sad najzanimljivije, treci majstor je rekao da veliki servis kosta oko 270e (70e za ruke), nakon sto se cuo sa dobavljacem delova preko telefona.

 

Nije mi najjasnije, da li je realno da postoji ovolika varijacija u ceni za bukvalno isti posao koji bi sva trojica mastora svakako morali odraditi?
O cemu se tu radi ustvari? Cena delova varira za nekih 100-150e kada se pogleda preko sajta, ali razlika od 700e i 270e mi nije najjasnija. 

 

Ako bi neko mogao podeliti neki info bilo bi super.

Hvala unapred,

pozdrav!

Podeli ovaj post


Link to post
Sign in to follow this  

×