face flickr twit Instagram icon small youtube4

Pravilnik sajta i foruma

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

 

Predgovor

TOYOTA club Serbia (ili skraćeno "TcS") je udruženje vlasnika i ljubitelja TOYOTA automobila u Srbiji. Poseta sajtu, pristup osnovnom sadržaju je omogućena svim posetiocima sajta.

Za učestvovanje u radu sajta/foruma potrebno je učlaniti se kroz registraciju i poštovanje i pridržavanje pravila sajta/foruma. Registrovanim članovima se omogućava pisanje poruka i pristup sadržaju za članove.

Korišćenje sajta/foruma je privilegija koja se može uskratiti u svakom trenutku bez prethodne najave, ukoliko TcS tim proceni da je integritet sajta/foruma ugrožen ponašanjem člana.

Ne poznavanje pravila Vas ne ograđuje od njihove primene, zato se potrudite da ih pročitate i usvojite.

Napomene

Ukoliko se dogodi da vam je na primer obrisana poruka ili kompletna tema, proverite prvo u pravilima da li ste prekršili neko od navedenih. Ukoliko utvrdite da niste prekršili nijedno navedeno pravilo, kontaktirajte TcS tim. Ukoliko se radi o slučajevima gde je sve kristalno jasno definisano pravilima, na pitanja nećemo odgovarati, jer ste ta ista pravila pročitali, razumeli i prihvatili, prilikom registracije.

Nakon prihvatanja pravila prilikom registracije, link ka njima će ostati vidljiv pri vrhu foruma tako da u svakom trenutku možete da se podsetite.

U slučaju primetnih izmena pravila registrovani članovi će biti naknadno obavešteni putem foruma.

 

Član 1. Opšte odredbe

1.  Prva poruka na forumu treba da bude u okviru "Parking" dela i da bude predstavljanje člana kao i ako poseduje automobil. Nakon toga član može pristupiti ostatku foruma i postavljati teme po želji.

2.  Ovo je profesionalno tematski sajt/forum na kome se isključivo piše/govori o TOYOTA automobilima i stvarima koje su direktno ili posredno vezane za TOYOTA automobile i automobilizam generalno. Svaka tema ili poruka koja bude varirala u odnosu na ovo pravilo može biti uklonjena bez prethodnog obaveštenja.

3.  Zabranjena je upotreba psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukolite želite nekoga ili nešto da kritikujete, to možete uraditi sasvim civilizovano i bez psovki.

4.  Zabranjeno je vređanje drugih članova foruma. Pod vređanjem se podrazumeva ismejavanje, ruganje, omalovažavanje i slično.

5.  Trudite se da pišete u skladu sa gramatičkim i pravopisnim pravilima jezika. Izbegavanje interpukcije, novog reda, pasusa ili gomilanje tačkica na kraju rečenice nije pitanje vašeg stila pisanja, nego pismenosti.

6.  Ukoliko iznosite svoje mišljenje, trudite se uvek da ga argumentujete validnim dokazima/činjenicama.

7.  Ukoliko prenosite tuđe mišljenje, izjavu ili vest, trudite se da navedete orginalni izvor.

8.  Diskusione teme na forumu služe za javnu raspravu. Ukoliko želite da razgovarate o ličnim temama sa nekim članom, koristite sistem privatnih poruka.

9.  Zabranjeno je reklamiranje putem privanith poruka, mailova i potpisa na forumu kao i reklamiranje u okviru poruka. Direktna penalizacija je izbacivanje sa sajta/foruma.

10.  U slučaju da primetite nepravilnosti u radu foruma, uočite spornu poruku nekog člana, dobijate spam i reklame putem mejla i privatnih poruka nekog od članova foruma, koristite sistem za prijavu TcS timu.

11.  Određene diskusione sobe mogu imati specifične dopune pravila foruma, potrudite se da ih pročitate pre postavljanja tema/poruka u tim sobama. 

12.  Bodovi Upozorenja

Koliko upozorenja imate ( bodova ) uvek možete videti na skali koja se nalazi ispod podataka o Vašem profilu.

Bodovna vrednost prestupa:

• Pisanje van teme (offtopic) - 5 bodova
• Spamovanje - 2 bod
• Postavljanje teme na pogresnom mestu - 1 bod
• Spamovanje u tehničkim temama - 3 boda
• Trolovanje/Trovanje - 3 boda
• Uvredljiv i potpis suprotan Pravilniku - 5 bodova
• Ponovno postavljanje sadržaja koji je već jednom obrisan sa Foruma - 7 bodova
• Vređanje drugih članova foruma - 10 bodova


Administracija foruma može koristiti i druge mere u cilju neometanog funkcionisanja Foruma.

Maksimalni broj upozorenja je 30.

Ukoliko član foruma TOYOTA club Serbia prikupi 10 bodova upozorenja, biće mu u određena zabrana pritupa forumu u vremenskom periodu od 3 dana. Nakon što prikupi drugih 10 bodova (ukupno 20) članu će biti zabranjen pristup forumu u periodu od 7 dana.
Nakon isteka privremene zabrane, član foruma TOYOTA club Serbia dobija pristup forumu, ali svaki post mu mora biti prethodno odobren od strane Administracije u prvih 7 dana posle vraćanja na forum. Nakon isteka 7 dana od vraćanja na forum, članu foruma TOYOTA club Serbia se ukida prethodno odobrenje postova.

Ukoliko član foruma TOYOTA club Serbia prikupi 30 bodova upozorenja biće mu trajno zabranjen pristup forumu TOYOTA club Serbia.

   


Član 2. Upotreba foruma, pisanje tema, poruka i odgovora

1.  Upoznajte se sa spiskom diskusionih soba kako bi ste što lakše pronašli vašu sferu interesovanja. Na primer, opšte tehničke teme/pitanja se postavljaju diskusionu sobu "Garaža", dok problem/pitanje za konkretan model automobilia idu u istoimenu sobu.

2.  Kada želite da postavite pitanje, dobro pogledajte da li ste pronašli pravu diskusionu sobu i da li je takvo slično pitanje postavljeno, koristite pretragu TcS sajta/foruma.

3.  Crossposting (posatavljanje iste teme u više diskusionih soba) je zabranjeno.

4.  Kada otvarate novu temu za diskusiju, smislite jasan i razumljiv naslov teme. Zabranjeno je korišćenje naziva od jedne reči, kao što su "Hitno", "Pomoć", "HELP", "Procena". Poželjno je da naslov teme u "Parking" delu foruma sadrži informacije o korisniku i modelu automobila koji predstavlja ili preferira ukoliko ne poseduje auto.

5.  Piraterija putem sajta/foruma je zabranjena. TcS ni u kom obliku ne podržava, niti podstiče, članove na upotrebu ilegalnog, kradenog ili kopiranog.

6.  Pozivanje na domaće firme/radnje van soba namenjenim za to se smatra reklamom. Reklama se na TcS sajtu/forumu plaća.

7.  Sve slike kačite kao atačmente ili kao linkove pošto ste ih okačili na sajtove kao što su imageshack, photobucket, flickr ili neki slični. Ako ih postavljate kao linkove, koristite Thumbnails link, umesto pune slike.

8.  Izmena sopstvene poruke je vremenski ograničena, u kome možete svoju poruku izmeniti ili kompletno ukloniti.

9.  Zabranjeno je unošenje vesti i obaveštenja sa drugih portala van dela foruma i sajta koji su za to predvidjeni.

10.  Komentarisanje vesti na sajtu je dozvoljeno svim posetiocima.

 

Član 3. Korisnički profili

1.  Zabranjeno je imati više od jednog naloga.

2.  Potpis može da sadrži tekst, najviše dva reda. U potpisu nije dozvoljneo staviti imena firmi (sem firmi proizvođača automobila, delova i maziva), njihove pseudonime, linkove ka komercijalnim sajtovima (sem sajtova firmi proizvođača automobila), brojeve telefona i slično, kao i reklamne linkove bilo koje vrste.
Prelažemo da u potpis stavite specifikaciju auta koji posedujete, na primer, "TOYOTA 2000GT 2.3L ’69".

3.  Dimenzije avatara su ograničene na 84px po visini i širini. Možete ih uploadovati na sajt/forum ili ih linkovati sa druge lokacije. U slučaju linkovanja, ako je slika veća, forum će je sam redimenzonirati da se uklopi u predefinisane dimenzije.

4.  Potpis može da sadrži sliku. Dimenzije sličica u potpisima su ograničene na 300px (širina) visina 50px (visina) 25KB (veličina). Pod uslovom da je sličica u animiranom formatu (.GIF) dozvoljeno je do pet (5) frejmova.

5.  Svi registrovani članovi su u obavezi da unesu istinitu i pravilno napisanu lokaciju mesta prebivališta kao i precizan model auta koji poseduju, takodje pravilno napisan (ukoliko član poseduje auto).

6.  Članovi foruma su u obavezi da drže uredno svoje sanduče sa privatnim porukama i da broj poruka bude razuman kako ne bi došli u situaciju da nisu u mogućnosti da prime obaveštenje ili poruku od administratora sajta vezanu za bitna obaveštenja.

Hvala na izdvojenom vremenu koje ste posvetili da bi ste pročitali ova pravila. Nadamo se da ne deluju previše restriktivno i da imate na umu da su ova pravila tu da bi Vam skrenula pažnju da se prema kolegama članovima odnosite sa dužnim poštovanjem i tolerancijom.

TcS logo

                                  TOYOTA club Serbia - Official fan club - TcS tim

 

Japanski automobili najbolji u studiji po broju kvarova na motoru

 

toyota brand care

 

Nemački automobili nisu pouzdani kako ih mnogi hvale na sva usta... A opšte poznata činjenica je ta da najkvalitetniji automobili dolaze upravo iz Japana. Od mnogobrojnih studija u svetu ovu je sproveo Warranty Direct koji je proverio pouzdanost automobila na tržištu. Porazna je činjenica da BMW, Audi i Volkswagen zauzimaju deo koji se odnosi na poslednjih 10 mesta.

Od Audija je jedino gori MG Rover. MINI je nešto bolji pa se nalazi tek na trećoj poziciji sa zada dok BMW zauzima 7. mesto za sada. VW je tu na 9. mestu za sada...

Krenimo mi ka vrhu tabele. 1. mesto zauzima uzvišena Honda koja od 344 motora ima tek 1 kvar, 2. je Toyota sa odnosom 1/171, 3. je Mercedes 1/119, 4. je Volvo 1/111 a 5. Jaguar. Odličan je i Volvo pa konkurencija može biti dosta ljubomorna.

 

toyota honda najbolja po kvalitetu motora

 

 

 

 

Pogodnosti

#1. Popusti za članove TOYOTA club Serbia

Popusti se ostvaruju uz važeću TcS člansku karticu kao i ličnu kartu koju trebaju pokazati prodavcu/serviseru.
Pored velikog broja prodavnica auto delova, servisa u kojima članovi ostvaruju razne popuste, omogućeni su besplatni pregledi vozila, besplatni okviri za tablice, besplatni tehnički pregledi kao i mnoge druge pogodnosti. Za detalje pogledajte spisak firmi sa kojima je TcS sklopio sardnju na strani Popusti.

 Toyota Logo 300x240

#2. Besplatan TcS privezak

Privezak je takođe deo paketa koje svi TcS članovi dobijaju. Dizajniran je tako da isprati linije koje ima logotip kluba. Metalni deo je odrađen od nerđajućeg čelika, a natpis je odrađen sa trokomponentnim materijalima, otpornim na oštećenja. Veličina natpisa je 45x16 mm, dvostrano je određena da bi sam privezak imao čitljiv, a dovoljno upečatljiv logotip, što mu daje ekskluzivan izgled.

tcsprivezak

 

#3. Besplatni TcS stikeri

TOYOTA club Serbia je dizajnirala jedinstven stiker u veličini 45x16mm, koji je veoma povoljan kako za instrument tablu, spoljni i unutrašnji deo vetrobrana, tako i zadnji deo vašeg vozila gde se nalazi oznaka modela. Stikeri su trokomponentni, pa se razlikuju po kvalitetu od svih koje imamo u ponudi na našem tržištu. Ovi stikeri dodaju novu dubinu, izgled i stil našem logotipu. Stikeri se mogu koristiti i na mestima gde logo treba da bude izlozen spoljašnjim uticajima, jer su otporni na sve vremenske prilike.

 

tcsstikeri

 

#4. Besplatne TcS nalepnice

Veličina i izgled nalepnica se uvek menja tako da TOYOTA club Serbia daje i tu mogućnost da vaše vozilo uvek možete obradovati novim dizajnom nalepnica.

 

Tc S full color spoljnja 100x20

 

Tc S full color unutra nja 100x20

 

#5. Popust prilikom kupovine TcS majica/TcS košulja

Majice, košulje i ostali odevni predmeti koje realizuje TcS su najvišeg mogućeg kvaliteta izrade. Materijali su uvozni a vezni detalji i dizajn su proizvod naših firmi koji najveći deo svojih ostalih proizvoda plasiraju na tržište EU. Punopravni TcS članovi imaju tu pogodnost da dobijaju ove odevne predmete po sniženoj ceni.

 

tcs majice kosulje

 

#6. Soba TOYOTA club Serbia//TcS Forum

Soba koja je rezervisana za opšte informacije o klubu, a u kojoj se nalazi tema o Utiscima članova koji su ostvarili popuste.

 

tcs soba

 

#7.Besplatni TcS ramovi registracionih tablica

TcS ramovi registracionih tablica su odrađeni od kvalitetne plastike, dok je štampa krupna, presvučena hromom i ispisana TcS fontom kako bi bila uočljivija i vidljiva.

 

tcs ramovi

 

#8. TOYOTA & NAVAK (Nacionalna Vozačka Akademija) okupljanja

TOYOTA club Serbia je svojim članovima omogućila i ekskluzivno pravo učešća na skupovima u organizaciji TOYOTA & NAVAK & TcS. Skupovi su organizovani na trkačkoj stazi, jedninom te vrste u ovom delu Evrope, a takođe postoji poligon Off-road na kome se testiraju terenska vozila. Često propraćeni prezentacijama novih modela, edukativnim predavanjima kao i treningom bezbedne vožnje od strane profesionalnih instruktora. TOYOTA club Serbia je jedini klub u zemlji koji ima eksluzivno pravo organizacije skupova na NAVAK-u zahvaljujući sponzorstvu TOYOTA Srbije.

 

navak

 

#9. Besplatna Članska karta

Svaki član kao klupsku legitimaciju dobija TcS člansku karticu. Siva kartica je odrađena u sivoj boji i rezervisana je za regularne, punopravne članove TOYOTA club Serbia, dok su plave kartica je rezervisana za članove koji su uplatili članarinu na period od 3 odnosno 5 godina. Crvene kartice su predviđene za ljude koji vode TOYOTA club Serbia (TcS Team). Plave i crvene kartice imaju bankovni kvalitet izrade.

 

Članske kartice 640x400

 

#10. Besplatni TcS kalendar

Svaki član kao novogodišnji poklon od kluba dobija TcS kalendar. Ovaj TcS promo nije raspoloživ stalno, a kada je raspoloživ klub će dati zvanično obaveštenje.
Napomena: TcS kalendar se ne može kupiti jer je isključivo rezervisan kao poklon članovima TcS-a.

 

Tc S kalendar

 

#11. Besplatna ENEOS nalepnica

Lako i jednostavno vođenje evidencije o datumu zamene ulja, kilometraži, gradacije ulja, zameni filtera ulja, filtera vazduha, filtera goriva, filtera kabine. ENEOS nalepnice su poklon od naših sponzora ENEOS Srbija (Shop Group).

 

eneos nalepnica

 

#12. Besplatne TcS mirišljave jelkice

Svaki član kao poklon od kluba dobija TcS mirišljavu jelkicu. Ovaj TcS promo nije raspoloživ stalno, a kada je raspoloživ klub će dati zvanično obaveštenje.

 Napomena: TOYOTA club Serbia zadržava pravo uručivanja besplatnih TcS promotivnih, klubskih predmeta lično na TcS tradicionalnim okupljanjima. Cilj kluba je da se družimo i razmenjujemo iskustva lično a ne samo kroz web portal.

Popusti

TOYOTA club Serbia za svoje članove je obezbedila popuste i pogodnosti.
Popusti i pogodnosti su ostvarivi uz važeću TcS člansku karticu kao i ličnu kartu koju trebaju pokazati prodavcu/serviseru.
Firme sa kojima je TcS sklopio sardnju su:

 

Toyota Logo 300x240

Toyota Centar Beograd

Ovlašćeni diler i serviser Toyota, Lexus vozila

 • Toyota, Lexus vozila do 5 god. starosti ostvaruju popust na originalne delove u iznosu od 5%. Na usluge servisa ostvaruju 5%.
 • Toyota, Lexus vozila starija od 5 god. starosti ostvaruju popust na originalne delove u iznosu od 10%. Na usluge servisa ostvaruju 20%.
 • TOYOTA centar Beograd će TOYOTA club Serbia članove kotirati kao prioritetne kijente prilikom servisiranja vozila.
 • Sezonske akcije koje sprovodi TOYOTA Centar Beograd daju mogućnost TOYOTA club Serbia članovima dodatni popust koje će TOYOTA Centar Beograd naknadno definisati.
 • Popust za delove prilikom limarskih, farbarskih radova od 5%, dok za limaske, farbarske usluge popust iznosi 5%.
 • TOYOTA Centra Beogard za TOYOTA club Serbia članove omogućava specijalni paket za "retro" / "specifična" vozila TOYOTA club Serbia članova (minimum 5 vozila).

Kontakt:
TOYOTA Centar doo
Zrenjaninski put 26
11210 Beograd
T: +381 11 3316 300, F: +381 11 3318 861,E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., web:www.toyota-centar.rs

Toyota Logo 300x240

Toyota (AutoTuring Stanojević d.o.o)

Ovlašćeni diler i serviser Toyota vozila

Popust koji je ugovoren odnosi se na tojotine originalne delove i servis vozila i iznosi 10%.

Kontakt:
AUTO TURING Stanojević d.o.o
Smederevski put br:35
11 130 Beograd

tel: 011/ 341-00-41, 011/349-42-02, 011/341-05-64, 011/341-02-44, mob: 064/613-64-51
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. web: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Toyota Logo 300x240

Toyota Čačak(TECHNO MK AUTO d.o.o.)

Ovlašćeni diler i serviser Toyota vozila

Popust koji je ugovoren odnosi se na tojotine originalne delove i iznosi 10%, cena radnog sata je snižena i iznosi 1,650.00RSD.
Besplatan pregled vozila za članove kluba.

kontakt:
TECHNO MK AUTO d.o.o
Bulevar Oslobodilaca bb
32000, Čačak

Tel: 032/ 54 54 050, Tel: servis: 032/ 54 54 040, Fax: 032/ 54 54 050
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. web: www.toyota.rs/technom

Europetrol

EURO PETROL (benziske stanice)

Benziske stanice:
Subotica - Otmara Majera, Subotica - Segedinski put, Autoput Horgoš - Beograd, Beograd, Beograd - Viline vode, Zemun - Ratarski put, Zemun - T8, Kotež, Borča, Novi Sad - Temerinski put, Novi Sad - Euro Gas, Horgoš, Senta, Kanjiža, Bački Vinogradi, Male Pijace, Žednik, Vrbas, Vrbas 2, Zrenjanin, Bačka Topola, Tornjoš.

Popust koji je ugovoren odnose se na sve vrste goriva i istaknuti su svakoga dana na benziskim stanicama.

Popust se ostvaruje TcS ID članskom karticom i TcS-euro petrol klub karticom.

Kontakt:
Euro Petrol d.o.o

Otmara Majera br. 6, 24000 Subotica, Srbija
Senćanski put br. 75, 24000 Subotica, Srbija

Telefon: 024/664-664, Fax: 024/551-771, e-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

radun avia

RADUN AVIA (benziske stanice)

Benziske stanice:
BS Novi Sad 1 Put Šajkaškog odreda 2a 021/452-078
BS Novi Sad 2 Put Šajkaškog odreda 1c 021/452-078
BS Novi Sad 3 Bulevar Jaše Tomića 12 021/6339-444
BS Kanjiža Miloša Obilića bb 024/879-111
BS Gorjani Gorjani bb 031/540-010
BS Stopanja Stari Trstenik bb 037/727-570
BS Bajina Bašta Milenka Topalovića 100 031/864-250
BS PreljinaPreljina bb 032/381-010
BS Gospođinci Vuka Karadžića bb 021/836-032
BS Zrenjanin Tihomira Ostojića bb 023/581-320
BS Ralja kod Sopota Šumadijska 50a 011/8257-031
BS Sirig (Novi Sad) Međunarodni put bb 021/849-010
BS Hrtkovci (Ruma) Vladimira Nazora bb 022/455-018
BS Bački Petrovac Novosadski put bb

Popusti baner

Popusti i pogodnosti:

Popust se ostvaruje TcS ID članskom karticom i AVIA bonus card.

Kontakt:
Naziv privrednog društva: Radun Avia doo
Mesto: Novi Sad
Adresa: Put Šajkaškog odreda 2a, 21000 Novi Sad
Telefon: 021/424-911, Mobilni: 063/424-983, Fax: 021/424-902
Radno vreme: ponedeljak – petak 08-16 časova
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Web: www.radunavia.rs

 

AURORA TRAVEL je turistička agencija sa poslovnicama u Novom Sadu i Beogradu. Već 12 godina bavi se organizovanjem putovanja u zemlji i inostranstvu, rezervacijom hotela u celom svetu, ekskurzija, letovanja i zimovanja, proslava Nove godine na trgovima evropskih gradova, žurki za mlade, kongresa, sajamskih manifestacija. Osim toga organizuju putovanja tek venčanih parova i organizaciju celokupnog venčanja. Članice su YUTA organizacije.
Sto se tiče destinacija zaista je ogromna ponuda od aktuelnih aranzmana za sve evropske gradove pa do letovanja. a lako ce nam dalje objasniti za koje sve destinacije tj. vile koje su u njihovom zakupu.

Svi punopravni TOYOTA club Serbia članovi ostvaruju popust u iznosu od 5 do 10% na cenu aranžmana.

Popust se ostvaruje važećom TcS ID karticom.

Kontakt:
Aurora travel Novi Sad
Sedište TA "Aurora travel" Novi Sad
Kralja Aleksandra 12, TC "Pariski magazin", II sprat
Kontakt: Milica Bijelivuk
Tel: 021 425 415 ; 66 13 156, Fax: 021 66 13 551 ili 064 / 64 - 64 - 029
E-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Aurora travel Beograd
Predstavništvo Beograd
TA „AURORA TRAVEL“
Beograd
Cara Dušana 42 I sprat (Dorćol)
Kontakt: Ivana Ilijić
Tel.011/ 2910 - 450, Fax.011/ 2030-407 ili 064 / 64 - 64 - 028
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.www.auroratravel.rs

Trio

TRIO Motors

Kompanija za prodaju rezervnih delova za sva japanska i korejska vozila, alat za mehaničare i tuning&styling opremu.

Popust koji je ugovoren odnosi se na rezervne delove, tuning opremu i iznosi 5%.

Adresa: Futoška br. 102, 21000 Novi Sad
Tel/Fax: 021/529-278, 021/6623-278, 021/47-20-956, web: www.triomotors.rs

Vaše upite za delove možete poslati na www.triomotors.rs putem online upita.
Molimo vas pripremite broj šasije vašeg vozila i Vaše kontakt podatke (telefon mob/fix).

VAŽNO:
Šaljemo robu brzom poštom, a za kupovinu u vrednosti od 8000 dinara i više, mi plaćamo trasportne troškove do Vašeg doma!
Ova ponuda važi SAMO za članove TOYOTA club Serbia

exedy

EXEDY by TRIO Motors

Kompanija za prodaju rezervnih delova za sva japanska i korejska vozila, alat za mehaničare i tuning&styling opremu.

Popust koji je ugovoren odnosi se na rezervne delove i iznosi 5%.

Adresa: Futoška br. 102, 21000 Novi Sad
Tel/Fax: 021/529-278, 021/6623-278, 021/47-20-956
web: www.triomotors.rs

Vaše upite za delove možete poslati na www.triomotors.rs putem online upita.
Molimo vas pripremite broj šasije vašeg vozila i Vaše kontakt podatke (telefon mob/fix).

VAŽNO: Šaljemo robu brzom poštom, a za kupovinu u vrednosti od 8000 dinara i više, mi plaćamo trasportne troškove do Vašeg doma! Ova ponuda važi SAMO za članove TOYOTA club Serbia

 Trio servis baner

TRIO Servis by TRIO Motors

Popust koji je ugovoren odnosi se na servis vozila i iznosi 10%.

Kompanija za servisiranje svih japanskih i korejskih vozila.

Adresa: Futoška br. 102, 21000 Novi Sad
Tel/Fax: 021/529-278, 021/6623-278, 021/47-20-956, web: www.triomotors.rs

Servis funkcioniše po principu zakazivanje kako bi se izbegla čekanja i nepredviđene gužve.

Važno:
Ova ponuda važi SAMO za članove TOYOTA club Serbia.

logo

MASS COMPANY

Popust koji je ugovoren odnosi se na rezervne delove, tuning opremu i iznosi 10%. Popust se odnosi na sve proizvode koji nisu na akciji. Brendovi iz MASS Company zastupanja su MOTUL, NGK, KNECHT, ATE , Eibach, Supersprint, Dainese, AGV.

 

''MASS COMPANY'' d.o.o. osnovana je februara 1992. godine, sa ciljem da kao porodična kompanija postavi nove standarde u zastupanju, trgovini I partnerskom poslovanju.
2003. godine otvoreno je predstavništvo u Novom Sadu, a 2008. godine u Jagodini.
Sedište firme MASS Company d.o.o. se danas nakon skoro 2 decenije poslovanja prostire na 3000 m² najsavremenijeg prodajno-edukativnog poslovnog prostora.
Tokom godina, sa rastom i razvojem firme, rasla je i potreba za proširenjem našeg tima koji su u početku činile 2 osobe, a danas broji 25 kvalifikovanih radnika koji svojim profesionalizmom i uslugom čine da se svi naši partneri osećaju podjednako uvaženo i sigurno. Tradicija koju gajimo od samog osnivanja kompanije je da je potrošač uvek u centru pažnje. Naš glavni cilj je da izađemo u susret njihovim željama, zahtevima i očekivanjima, a zahvaljujući njihovim povratnim informacijama u mogućnosti smo da konstantno unapređujemo poslovanje.

 AllMassLogo

MASS Company je jedini ovlasšćeni zastupnik MOTUL France i NGK Spark Plug Europe za Srbiju, na polju marketinga, organizacione strukture i prodaje.
Bilo koje druge informacije o mogućnosti da jos neko ima pravo uvoza su neistinite i mogu jedino služiti u svrhu pribavljanja kratkotrajne koristi pojedinih (mogućih) dobavljača sa crnog tržista Evrope.
Motul i NGK konstantno rade na zaštiti svojih legalnih partnera te u korenu zabranjuju sve moguce mahinacije.

Par detalja o ostalim artiklima u ponudi Mass Company:

Eibach uživa ugled širom sveta kao vodeći proizvođač kvalitetnih suspenzija, sistema i specijalizovanih tehničkih proizvoda za mnoge kritične zone upotrebe. Opseg primena je izuzetno raznolik i pokriva gotovo sve oblasti visokog kvaliteta industrijskog inženjerstva i automobilske industrije.
Eibach je predstavljen na svih pet kontinenata. U Nemačkoj i SAD, sa sopstvenom proizvodnjom. U Engleskoj, Japanu, Australiji, Kini i JužnoJ Africi, sa svojim granama.
Sa preko 450 zaposlenih razvija, proizvodi i distribuira proizvode i služi kupcima u više od 80 zemalja.

Supersprint Inc formiran je 1955. u cilju projektovanja i proizvodnje izduvnih sistema najvišeg kvaliteta u svetu. Taj cilj je pokretačka snaga svakog Supersprint izduvnog sistema od nekad prvog napravljenog do onih koji se danas razvijaju za budućnost.
Za sve automobile, od malog Fiata Cinqecento preko evropskih i američkih super-automobila, dizajniramo i proizvodimo izduvne sisteme i komponente koje značajno poboljšavaju performanse automobila.

Formula 1, 24 časa Le Mans, ili u kamion-Racing seriji, timovi su opremljeni Mahle komponentama i neprestano na pobedičkim postoljima. To su iskustva koja možemo preneti iz trka u fabričku ugradju i postprodaju. Originalna opreme vrhunskih standarda treba da bude na raspolaganju za održavanje i popravku na tržištu - to je jednostavano kao jedan i jedan.
Knecht filteri su godinama bili poštovan partner trgovina, garaža za popravku motora i prodavnica širom sveta. Više od 140 renomiranih motora i vozila proizvodima Knecht oprema svoje motore, kao standardnu ugradnju. Kupci u prvoj ugradnji, između ostalih su i:
Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Ferrari, Audi, Ducati, Porsche, Jaguar.

 

Maloprodaja
- Jovanke Radaković br.25, 11.160 Beograd
tel: 011/2781-740 ; 011/2781-695
fax: 011/2756-757
Web: MASS Company

 

- Maloprodaja Hram
Stojana Protića br.2, 11.000 Beograd
tel: 011/2457-392

 

- Predstavništvo Novi Sad
Hajduk Veljkova 11a Novosadski Sajam, 21.000 Novi Sad
tel: 021/420-659
fax: 021/420-659

 

- Predstavništvo Jagodina
Radmile Đorđević 4/6, 35.000 Jagodina
tel: 035/853-916
fax: 035/853-916

 

-Veleprodaja
Jovanke Radaković br.25, 11.160 Beograd
tel. 011/2781-740 ; 011/2781-695
fax: 011/2756-757

 

-MotoShop
Jovanke Radaković br.84, 11.160 Beograd
tel: 011/2781-740 ; 011/2781-695
fax: 011/2756-757

AP sport logo

AP SPORT

Asortiman delova, guma i maziva je jako bogat, a neki od brendova su navedeni. Popusti koji su ugovoreni:

 • 10% na Toyo pneumatike
 • 5% na sve ostale pneumatike
 • 5% na sve delove, ulja, maziva, kao i na sve druge artikle u ponudi kompanije AP Sport.

Popust ne važi za artikle koje su na akciji. Takođe moguće je ostvariti i dodatnih 3% popusta za kupovinu preko weba na adresi: http://www.ap-sport....nica/index.php. Da bi ste mogli da kupujete putem weba od administracije TcS ćete dobiti jedinstveni kod putem koga ćete kao članovi TOYOTA club Serbia biti u prilici da ostvarite i dodatni popust. Takođe, treba napomenuti da ovaj vid pogodnosti ne obuhvata artikle koji su na akciji.
Za kupovinu delova u prodavnica, kao i uvek, popuste i pogodnosti ostvarujete TcS ID članskom karticom i ličnom kartom na uvid.

 

Napomena: Postoji mogućnost da se cene razlikuju od prodajnog mesta do prodajnog mesta, kao i mogućnost neusklađenosti na realciji prodajno mesto-web, tako da je preporuka da pre nego što se odlučite za kupovinu proverite cenu kako bi dobili najpovoljniju. AP Sport ima jako bogatu mrežu svojih prodavnica širom zemlje u kojima možete ostvarivati svoje popuste i pogodnosti.

 

- Beograd, Vracar, Makenzijeva, br. 70
Tel : 011/24-55-688
Radno vreme je 08-20, subotom 08-17, nedeljom 08-14

 

- Beograd, Dorcol, Venizelosova br.18 ( Ðure Ðakovica ).
Tel : 011/324-2403
Radno vreme je od 08-20 radnim danom, subotom od 08-17, a nedeljom radimo od 08-14

 

- Beograd, Zemun, Bežanijska br.10
Tel : 011/2612-167
Radno vreme je od 08-20 radnim danom, subotom od 08-17, a nedeljom radimo od 08-14

 

- Beograd, Zvezdara, Auto put za Niš br.23
Radno vreme je 08-20, subotom 08-14, nedeljom ne radimo
Telefon radnje je 011/3470-882

 

- Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 299 b
Tel: 011/24-68-939

 

- Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 299g
Tel: 011/3989-010

 

- Beograd, Banovo Brdo, Blagoja Parovica 102
Tel : 011/3555-192

 

- Beograd, Borca, Zrenjaninski put 106 z
Tel : 011/2085-011

 

- Novi Beograd, Jurija Gagarina 27
Radno vreme je od 08-20, subotom 08-17, nedeljom 08-14.
Tel. 011/318-0101

 

- Beograd - Mirijevo Jovanke Radakovic 21
Radno vreme je od 08 - 20 casova radnim danom,
subotom od 08 - 17
nedeljom od 08 - 14.
Telefon: 011/3429-838

 

- Novi Sad, Temerinska 87
Tel : 021/633-8842
Radno vreme je radnim danom 08-18, subotom 08-15, nedeljom ne radimo

 

- Niš, ul. Oblicev Venac br.50
Tel : 018/4562-124
Radno vreme je radnim danom 08-20, subotom 08-17, nedeljom 08-14

 

- Čačak, ul. Dragise Misovica br.73
Tel : 032/379-610
Radno vreme je od 08-20, subotom 08-17, nedeljom ne radimo

 

- Kragujevac, Bulevar kraljice Marije 2a.
Broj telefona 034/336-665.
Radno vreme je od 08-20, subotom 08-17, nedeljom 08-14.

 

-Adrese AP Sport auto servisa:
Vojvode Stepe 299c, Beograd, 011/24-63-465
Auto put 23, Beograd, 011/3470-936

 

-Adresa veleprodaje, direkcije i centralnog magacina:
11050 Beograd, Auto put 23, 011/3470-936

 

KN filter logo

 

Delta D

k&N proizvodi

Popust koji je ugovoren odnosi se na filtere renomiranog svetskog proizvođača K&N i iznosi 10%.

Da više ne menjate kabinske polen filtere, već ih samo operete i ponovo koristite, kao i vazdušne za motore.

Filteri se lako održavaju i mnogo štede, jer su kabinski polen filteri prilično skupi, a u zavisnosti od geografske zone u našoj zoni ih je potrebno menjati svakih 6 meseci na svakih 10.000 do 15.000km.

Iz ličnog iskustva kabinske polen filtere perem već 16 godina (imam po dva komada po vozilu) i dok je jedan kabinski polen filter u vozilu, drugi se pere i sprema da čeka zamenu.

Često vam se dešava, a  posebno u jesen i zimu da se stakla magle i pored uključenog ventilatora na maksimum ili tokom leta nikako da ventilator ubaci svež vazduh u kabinu?

 To je znak da je kabinski polen filter zapušen ili pun.  Da bi ste problem rešili potrebno je da kupite drugi ili da operete postojeći.

http://www.knfilters.com/instructions/19675_Inst.pdf


Novost od K&N prizvoda je sredstvo za održavanje kabinskih ili polen filtera.

Da više ne menjate polen filter, nego ga samo operete osušite i osveživačem poprskate.

Sredstvo za kabinski polen filter uklanja organske i neorganske elemente, prašinu, alergene, bakterije, spore, viruse i ostale neželjene činioce vazduha koji protiče kroz kabinski polen filter.

Ciklus održavanja se završava za 20 do 30 minuta.

 

DeltaD

Vršačka, 49

21000 Novi Sad, Srbija

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

tel: 021 504 679

fax: 021 504 679

http://www.deltad.rs

pirke

Pirke Auspuh servis

Popust koji je ugovoren odnosi se na rezervne delove, servis i iznosi 15%.

Auspuh servis Pirke Performance
Izrađuje auspuhe za vozila(automobile, džipove i kombije) američke proizvodnje kao i za vozila sa drugih tržista koja nisu zastupljena u našem regionu.
Garancija do 5 godina.

Adresa: Zrenjaninski put 5b, 11210 Krnjača, Beograd, tel: 011/331-9-006, 064/28-49-219

Adresa(lokacija 2): Auspuh centar Pirke
Poslovna jedinica Zvezdara,Nine Kirsanove bb,Mirijevo 4.
otvorena 1.09.2014.

web: www.auspuhpirke.co.rs, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

japanx

JAPANX

Popust koji je ugovoren odnosi se na rezervne delove i iznosi od 10% do 20%.

Delovi za japanska vozila.
od akumulatora preko filtera do kaiseva i delova trapa
Denso Program, Eneos Maziva, Nipparts ...
(popust ne vazi za Ulja)

Adresa: Savska 31, Beograd
Tel.: 011/3610-721, Mob: 065/3610721

energygroup

Energy Tires Team

Popust koji je ugovoren odnosi se na servis i iznosi od 15% do 25%.

Energy Tires Team se bavi prodajom pneumatika i distribucijom pneumatika vodećih svetskih i domaćih proizvođača.
Prodaja i distribucija MICHELIN, PIRELLI, BF GOODRICH, KLEBER, TIGAR pneumatika.
U svojoj ponudi imamo Energyzer akumulatore za sve tipove vozila, različite snage. Uz svaki kupljeni akumulator dobijate tri godine garancije.

U okviru našeg servisa nudimo usluge:
Demontaže guma, montaže guma, balansiranje guma, centriranje trapa, zamena ulja, zamena filtera, zamena amortizera, zamena pločica i ostale sitne popravke na trapu vozila.

Energy Tires Team
Adresa: Pazinskoj 29, 11000 Beograd
tel/fah: 011/3390-224, 011/3988-188, web: www.energyteam.rs

Energy Tires Team (lokacija 2)
Adresa: Venizelosova (bivša Đure Đakovića) 35, 11 000 Beograd

hercauto

HERC AUTO (Čačak)

Popust koji je ugovoren odnosi se na rezervne delove i iznosi od 5% do 25%.

Frima za prodaju rezervnih delova za sva japanska i korejska vozila.

Adresa: Milenka Nikšića 11, 32 000 Čačak
Tel/Fax: 032/358-088, 064/17-41-000,

Molimo Vas pripremite broj šasije vašeg vozila i Vaše kontakt podatke (telefon mob/fix).
Delovi za džipove i karoserijski delovi po porudžbini.

Brendovi: AISIN, EXEDY, DENSO, 555, KAYABA, NGK, ENEOS, GMB, SECO, GATES, KASHIYAMA, KYOSAN, SEIWA, MICUBOSI, JAPANPARTS, INTERPARTS,.. 

glassservic3

Glass Service

Popust koji je ugovoren odnosi se na servis i iznosi 10%.

Naš slogan "Prvi smo počeli" i danas je aktuelan u cilju uvođenja najsavremenijih tehnologija u reparaciji i zameni autostakala koja nose oznaku ORIGINAL SPARE PARTS. Danas smo jedino preduzeće na teritoriji SCG koje poseduje dugogodišnje iskustvo i tradiciju.

Reparacija - tehnologija saniranja oštećenja vetrobranskih stakala.

Terenska služba - pokretni servis koji na poziv klijenta dolazi na lice mesta i zamena stakla se obavlja u terenskim uslovima.

Prodaja i ugradnja autostakala vodećih svetskih proizvođača: Saint-Gobain Sekurit, Pilkington i Guardian.

Adresa: Preševska 33, 11 050 Zvezdara, Beograd
Tel/Fax: 011/241-24-99, 011/242-15-19, Fax: 011/308-99-89, E mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.web: www.glassservice.biz

 

FRAGMENT AUTO Beograd

Delovi za japanska vozila.

Popust koji je ugovoren odnosi se na rezervne delove i iznosi od 10% do 15%.

Telefon: 011/373-9562, Adresa: Vojni put 1 568a, 11080 Zemun, Beograd

 

Subex-GUME

Popust koji je ugovoren odnosi se na rezervne delove i iznosi 4%.

Nudimo Vam mogućnost dostave guma na kućnu adresu ili kod Vašeg vulkanizera.
Ukoliko se odlučite na ovaj vid kupovine dovoljno je da nas kontaktirate putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. napišete željenu dimenziju i marku, kontakt telefon i adresu gde želite da Vam se dostava izvrši.
Mi ćemo Vas kontaktirati u nakraćem vremenskom periodu, najkasnije 24h nakon pristiglog e-maila. Ako imamo tražene gume na stanju ili ih možemo nabaviti od zvaničnih veleprodaja, poslaćemo Vam predračun na Vašu e-mail adresu ili fax koji navedete.

"Subex-GUME'' STR
Adresa: Bulevar cara Lazara 86, 21 000 Novi Sad
Tel/Fax: 021/63-64-672; mob: 062/211-433
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.web: www.subexgume.com

Brendovi: Good Year, Michelin, Dunlop, Continental, Fulda, Kleber, Hankok, BFgoodrich, Semperit, Sava, Barum

lpgservis

LPG Service

Popust koji je ugovoren odnosi se na rezervne delove, servis i iznosi od 10% do 15%.

R&R Electronic D.O.O
Adresa: Dragana Rakića 10b, 11080 Beograd
Tel /Fax : + 381 (0)11 3075225, E mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

pranje

Perionica AUTO ENTERIJER

Popust koji je ugovoren odnosi se na servis i iznosi od 10%.

Adresa: Kneza Višeslava 31g, 11000 Beograd
Telefon za zakazivanje: 065/888.99.89

Posetite nas svakog dana i vikendom u periodu od 08-21 h

HIP Henex

HIP Henex – Tehnički pregled
Save Kovačevića 2a, 11210 Beograd, Krnjača
Tel/fax: 011/3317-662, 065/2424-150
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., web: www.hip.rs

perionica steam

Autoperionica 'Steam'

Popust koji je ugovoren odnosi se na servis i iznosi od 20%.

Pranje suvom parom, bez vode, sampona, hemikalija, pene. Ima efekat poliranja.

Adresa: ulica Biljane Jovanović 9 Konjarnik, Beograd (Adresa, bliže ).
Radno vreme: 10h do 20h svaki dan i vikendom, ako bude potrebe i duže.
Konatakt na TcS forumu: Johnny B lude +381/64/1225-947

Članovima i posetiocima foruma TcS 20% ( 500din umesto 600din koja je osnovna cena u koju je uračunato pranje spolja, unutra, dezinfekcija klime i ventilacije),

-Uz standardno pranje, bice i drugih usluga, (skidanje nalepnica, ostatka od lepka, smole, katrana, insekata, ogrebotina od 'tudjeg branika'.

Autoperionica 'Steam' na Facebook-u

Napomena: Popust važi za sve aktivne učesnike foruma TcS.

gws logo

GWS Paint Shop 

Popust koji je ugovoren odnosi se na limarijske i lakirerske radove i iznosi 15%.

Jedinstvena Lakirerska radionica koja radi isključivo:

 • Smart repair popravke
 • Poliranja farova i stop lampi (u servisu ili na poziv do vaseg auta na licu mesta)
 • Terenske usluge osposobljavanja vašeg vozila na vaš poziv do mesta udesa (da nebi pozivali šlep službu)
 • Terenske usluge ili usluge u servisu pregleda vašeg vozila pre kupovine ili posle reparacije u drugom servisu…
 • Smart repair popravka vaših alu felni na vaš poziv do vašeg kućnog praga ili u servisu bez skidanja točkova sa vozila (sve na licu mesta)
 • Reparacija plastičnih delova vozila

Telefon: 066/910 44 11, E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Adresa: Vlastimira Pavlovica Carevca 10b, 11160 Beograd

Klub

Dobro došli na zvaniču web prezentaciju prvog i jedinog TOYOTA kluba u Srbiji!

 

Udruženje vlasnika i ljubitelja TOYOTA vozila, TOYOTA club Serbia, skraćeno TcS, osnovan je 18. marta 2011. god. Misija TcS-a je okupljanje vlasnika i ljubitelja TOYOTA vozila, širenje TOYOTA entuzijazma i svesti o jednoj od najkvalitetnijih automobila današnjice. TOYOTA kao brend već dugi niz godina zauzima prvo mesto na listi najprodavanijih i najpouzdanijih automobila. Prema mnogim renomiranim kompanijama koje se bave istraživanjima automobila TOYOTA je jedna od najkvalitetnijih auto brendova uključujući i njenu luksuznu perjanicu - Lexus. Upravo to je ono što mi kao TOYOTA entuzijasti želimo da prenesemo drugima za koje je najveći japanski i svetski brend i dalje nepoznanica. 

 

Naziv: TOYOTA club Serbia

(TOYOTA klub Srbija, TOYOTA club Serbia, TOJOTA klub Srbija)

Official TOYOTA FAN club // Supported by TOYOTA Srbija

Sedište: Dragačevska 3, 32000 Čačak, Srbija
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

web: www.toyotaclub.rs 
Matični broj: 28042795
PIB: 107039217
Žiro račun: 160-353079-79

 

 

Ciljevi udruženja su:

1) Okupljanje vlasnika i ljubitelja vozila iz Toyota korporacije;

2) Širenje znanja i svesti o TOYOTA brendu;

3) Povećanje popularnosti vozila iz Toyota korporacije na prostoru Srbije;

 

U nameri da što doslednije ostvari svoje ciljeve, TcS se bavi sledećim aktivnostima:

 

1) Održavanjem internet zajednice u vidu sajta i foruma (www.toyotaclub.rs);

2) Organizovanjem skupova i drugih manifestacija za članove kluba i ljubitelje Toyota automobila;

3) Saradnjom sa drugim klubovima u zemlji i inostranstvu;

4) Multimedijalnim performansima u skladu sa zakonom;

5) Prikupljanjem različite literature iz oblasti automobilizma;

 

3

 

 

 

Vaš TOYOTA club Serbia

 

Supported by:

  Toyota logo naziv 200x45

Još članaka...

Newsletter

TOYOTA club Serbia - Kalendar

13. Tradicionalni skup

Beograd | Košutnjak | 09. April 2017. | 11h