Jump to content

Yoyogi

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    934
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu Yoyogi

  • Rangiran
    TcS u Japanu

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.srbijadotokija.com

Profile Information

  • Pol:
    Muški
  • Grad:
    豊田市 Toyota City

Skorašnji Posetioci Foruma

872 videli profil
  1. Yoyogi

    Srbija - zemlja gde se dobro jede

    To je tacno, samo nema publike. Moja familija je azijska, oni o tome nemaju pojma niti jedu tako spremljeno meso. A dobra je prilika bila bas sutra, idemo na kampovanje sa Japancima, bice i rostilja. Kasno je sada, vec su rekli da moja zena spremi nesto Thai (upravo sprema dok ovo pisem). To radimo 2 puta godisnje, za sledeci skup (oktobar) cu da vidim da se spremim. Prvo kod kuce a onda za ostale.
  2. Yoyogi

    Parking u Japanu

    Eto ti burazeru, imas dobar i skup motor, sa njime mozes po putu da se "ponasas", saobracajna policija o tome brine, a kada stanes, tu te mi cekamo. Parkirao si motor nepropisno, na drzavnoj zemlji, sad ima da te kosta 120EUR. Jos da te kaznim ja, ovako "low tech", na biciklu. Pa sto se nisi parkirao na parkingu 7-11 ili MacDonaldsa ili neke robne kuce? Njihov parking, ja tu nemam sta da trazim. Da me ne gledaju gradjani, mozda bih se i pravio da ne primecujem. Ovako, ispalo bi da ja, koji zivim od poreza tih gradjana, ne ispunjavam duznost za koju me placaju. Sorry buddy, to ne smem sebi da dozvolim. 120EUR. Za utehu, nista ne boli (kakva vakcina u rame) a dugo se pamti.
  3. Yoyogi

    Slike i Video Suzuki

    Suzuki "Splash". Mala kola, Opel ih prodaje kao "Agila".
  4. Yoyogi

    Srbija - zemlja gde se dobro jede

    Cevapi, to je ono gde je Srbija sampion ili medju sampionima. Malo me i cudi da nisu prodrli u svet sa njima, malo ko i zna da su u Srbiji majstorski. Secam se, u Norveskoj sam 1983. vidjao instant cevape, na pakovanju je pisalo "Originalni cevapi iz Dubrovnika". Za to lokalci znaju, ne za Srbiju. Jos kad vidim da Mac prodaje Srbima hamburgere, jos se vise rastuzim. Japanska verzija cevapa, za lako skladistenje u malom prostoru, u kockice: Zovu ih "saiklo steki", valjda sto je meso bilo kroz masinu: Nisam ni video ni jeo prave cevape 22 godine.
  5. Yoyogi

    Toyota: malo poznata vozila i delatnosti

    Da, kao sto je kao Titov Mercedes sa 6-oro vrata mogao da se kupi. Koliko je privatnih lica to kupovalo? Bukvalno tako bi izgledalo privatno lice u Japanu da vozi licni Century, groteskno kao da vozi taj Titov Mercedes.
  6. Yoyogi

    Slike i Video Nissan

    Nissan Juke. Koliko god da meni nije lep izgleda da je trend da vozila ove klase izgledaju ovako. Ima ovaj i starijeg brata, Murano, na istu foru. Video sam neki Audi, slicno ovako.
  7. Yoyogi

    Slike TOYOTA Land Cruiser

    LandCruiser 80 Series GX. Neko ga je kupio jeftino i na njemu poradio. Ocigledno, nisu mu jedina kola. Sa skladistem na krovu a i samo sa podignutom karoserijom ne prolazi kroz shopping malls (2.1m, ponekad 2.2m). Ova verzija je bila "vanilla". Unutra nema tepiha, gumene prostirke, napred je 3 sedista, nema treci red sedista, ima aircon ali nikakav luksuz. U Zapadnoj Australiji (rudnici) i po pustelijama, ovaj model je nazastupljeniji, mozda 95% svih LandCruiser van gradova su bas ovi. Imaju jos jednu specificnost: "barn style" zadnja vrata koja se otvaraju horizontalno 40:60%
  8. Yoyogi

    Slike i Video HONDA

    Honda Crossroad na parkingu supermarketa
  9. Yoyogi

    Koji je ovo auto?

    Pa sigurno, zakljucio sam i pre toga, na osnovu tvog posta #7. Restl je bio da li je neka specificna fabricka varijanta ili hobby modification. Bilo je zakljuceno postom #8.
  10. Yoyogi

    Koji je ovo auto?

    Moze da bude i ovako: Golf vanilla i Golf GTI. Razlika u ceni 20%. A i jedan i drugi su Golf. Tacno sliku da mi posaljes, to su oni, isti, Golf.
  11. Yoyogi

    Toyota: malo poznata vozila i delatnosti

    Century je Toyotin Rolls Royce, to je van opsteg trzista. Postovao sam to (post #94 na ovom topiku) , licno slikao, ne trebaju mi tvoji linkovi sa neta. To vozi Emperora i za specijalne prilike, vencanja, drzavnici, to javnost ne kupuje, samo organizacije i ustanove. U smislu Lexus koji svako ko ima para moze da kupi, ovaj Celsior je bilo najluksuznije sto Toyota pravi.
  12. Yoyogi

    Koji je ovo auto?

    Eh, sad ti meni dajes slike sa neta auta koji sam video a ni ti ni ja ne znamo 100% sta je. OK, Nissan jeste. Moze biti da ova prednja krila mogu sa kupe sa tim resetkama i da ih je vlasnik namestio. Pojavila bi se inace slika auta bas takvog da je serijski. Ionako, po boji i radu izgleda kao neciji hobi.
  13. Yoyogi

    Koji je ovo auto?

    Onda bi ovaj sa moje slike bio modifikovan, mada izgleda previse dobro uradjeno za vanserijske avanture.
  14. Yoyogi

    Srbija - zemlja gde se dobro jede

    interesantno, samo sta? ne vidim a ulogovan sam. ah, firmin VPN, mozda su oni blokirali. Sacu da uzmem cerkin laptop. ni odavde se ne vidi. Novi postovi? Poslednji sa slikama su moji. Ili nesto od pre?
  15. Yoyogi

    Koji je ovo auto?

    Od slika koje sam video na netu, nijedna nema ove otvore iz prednjeg tocka. Nissan jeste, koja je verzija, sada to ne znam.
×