Jump to content

Cuore Sportivo

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  4
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu Cuore Sportivo

 • Rangiran
  Novi član

Profile Information

 • Grad:
  Crna Gora
 1. Cuore Sportivo

  Auris 1.6 potrošnja - gradska vožnja

  Hvala na odgovoru. U međuvremenu sam isprobao Aurisa i to samo kroz grad i gradsku gužvu. Vozio sam više nego lagano, samo sam tri puta pokušao da stisnem gas kako bih vidio šta će se desiti po pitanju ubrzanja i to iz druge ili treće brzine i mogu reći da se nije desilo ništa nego teško razočaranje koje je na kraju kulminiralo potrošnjom na bord kompjuteru od 9,6 litara na 100 kilometara.
 2. Cuore Sportivo

  Corolla 1.6 - Potrošnja goriva (iskustva)

  Da li neko sa ovog foruma iz ličnog iskustva može da mi kaže kolika je potrošnja ovog auta u isključivo gradskoj vožnji? U pitanju je aktuelna verzija Corolle sa benzinskim motorom zapremine 1.6 i snage 97KW/132KS. Pokušavam već duže vrijeme da nađem ove informacije na raznim mjestima i to što sam uspijevao naći jeste da je potrošnja varirala od 8,5 do 10,5 litara što je onako malo prevelik raspon. Hvala unaprijed i izvinjavam se ako je ovo u neku ruku ponovljeno pitanje sa neke od ranijih tema iako sam se potrudio da ih sve pročitam.
 3. Cuore Sportivo

  Auris 1.6 potrošnja - gradska vožnja

  Da li neko sa ovog foruma iz ličnog iskustva može da mi kaže kolika je potrošnja ovog auta u isključivo gradskoj vožnji? U pitanju je aktuelna verzija Aurisa sa benzinskim motorom zapremine 1.6 i snage 97KW/132KS. Pokušavam već duže vrijeme da nađem ove informacije na raznim mjestima i to što sam uspijevao naći jeste da je potrošnja varirala od 8,5 do 10,5 litara što je onako malo prevelik raspon. Hvala unaprijed i izvinjavam se ako je ovo u neku ruku ponovljeno pitanje sa neke od ranijih tema iako sam se potrudio da ih sve pročitam.
 4. Cuore Sportivo

  VW Polo - Zoran

  Pozdrav svima! Ja sam Zoran iz CG, trenutno vozim VW Polo, uskoro nadam se nekog Aurisa ili Corollu!
×