Jump to content

Vlada91

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    37
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Dani Pobede

    1
  • Vreme Online

    1d 59m 3s

Vlada91 poslednji put pobedio na dan Januar 6 2018

Vlada91 je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

4 Neutralan

O članu Vlada91

  • Rangiran
    Novi član

Vozilo

  • Proizvođač:
    Toyota
  • Model
    Avensis

Profile Information

  • Grad:
    Beograd
  • Država
  1. Vlada91

    Toyota avensis 2.0d4d 1adftv

    Posle dužeg vremena da osvežim malo temu. Auto i dalje služi odlično, sad je na oko 160.000. Međutim, skoro sam produžavao registraciju i rečeno mi je da su izduvni gasovi loši. Jel ima neko ideju odakle krenuti? Jel moguće da je katalizator za zamenu? Auto vuče dobro, malo troši, dimi pomalo kada se jače da gas. Skoro očišćen egr ventil za šta znam da mu je boljka.
  2. Vlada91

    Avensis 2.0 D4D 1AD FTV

    Kad vec spomenuh mane,jel skipi pedala kvacila,i menjac zvoni na leru ponekad kad je motor hladan? Pretpostavljam da imaju iste boljke Ovo drugo nisam ni pokusao da popravim,ne javlja se cesto,i kad stisnem kvacilo prestane. Jedino sto mi smeta je neko kuckanje na neravninama kad je volan namotan,kazu da je trap ok,zamenjen kraj letve volana i opet se cuje. Sve ostalo utegnuto,doduse tek je 135tkm...
  3. Vlada91

    Avensis 2.0 D4D 1AD FTV

    Vidjao sam na yt da ljudi to rade,zanimljivo resenje. Doduse treba malo volje i znanja,lakse je ugraditi ovaj display ispod.Jel to varijanta sa aliexpresa? Inace taj poklopac im je mana,polomi se na svakom,ja sam dva promenio do sad...
  4. Vlada91

    Avensis 2.0 D4D 1AD FTV

    Super izgleda,pretpostavljam da je stari poklopac slomljen tako da je stavljanjem tableta spojeno lepo i korisno...
  5. Vlada91

    Avensis 2.0 D4D 1AD FTV

    Svaka cast na trudu! Sta je sad iznad radija,jel nema vise ladice?
  6. U mom slucaju je maka razlika izmedju ate i originalnih diskova,ate su preko 12000,a originalni 14000.
  7. Ja sam stavio prednje oem diskove i plocice na avensisa pre par meseci i nema nikakvih zvukova.Ate diskovi su bili zanemarljivo jeftiniji.E sad dal je moguce da se razlikuje kvalitet oem delova od modela do modela ne znam...
  8. Vlada91

    Avensis 2.0 D4D 1AD FTV

    Ne bi smelo toliko da trese,iako su sa fiksnim vece vibracije i menjac trpi.Sto se ulja tice,sad je gradacija dobra,imao sam isti problem. Jel isti majstor radio sve do sad? Deluje kao da ne zna svoj posao.
  9. Vlada91

    Avensis 2.0 D4D 1AD FTV

    Lep avensis,vidi se da je ulozeno dosta truda.Retko moze da se vidi neki sa modifikacijama.Sedista mi se bas svidjaju Jel mozes da napises sta je menjano od krupnijih stvari u tih 75000?
  10. Vlada91

    Toyota avensis 2.0d4d 1adftv

    Poenta je samo u tome da kad vec ponovo placam ruke,zamenim sve sto bi uskoro opet moglo da propadne...
  11. Vlada91

    Toyota avensis 2.0d4d 1adftv

    Amortizeri su menjani pre dva meseca i tad su solje ostale stare kao i ova zastitna guma. Cini mi se da je ona iscepana od ranije,i prosto mi je neverovatno da nisu rekli da je za zamenu kad su skidali stari amortizer. Samo sam hteo da pitam za savet Posto cu to sigurno menjati,a da bi se promenilo mora ponovo sve da se rastura,da li bi bilo pametno zameniti i gumu na drugoj strani,kao i solje,ili da ne diram nista?
  12. Vlada91

    Toyota avensis 2.0d4d 1adftv

    Poslao sam sliku servisu,u nadi da se deo poruci i sve brze zavrsi ali su rekli da ne vide nista problematicno Izgleda da su se bas potrudili. Jel mi savetujes da promenim i solje kad vec sve rasturaju ili da ih ne diram? Vozicu auto jos par godina sigurno.
  13. Vlada91

    Toyota pravi izbor ?

    Moj je 2007. godiste,i koliko znam,modeli sa dpf-om poceli su da se prodaju od 2008.
  14. Vlada91

    Toyota avensis 2.0d4d 1adftv

    Opet problem.Cuje se skripa,uglavnom pri penjanju na ivicnjak. Skinuo sam tocak,i vidim da opruga tare o amortizer. Sta mislite,da li je moguce da je zvuk odatle? Posto su menjani amortizeri pre dva meseca,jel moguce da nisu dobro stavili zastitnu gumu? Opet ce rasturati ceo amortizer,umesto da su lepo rekli da je i ovaj deo za zamenu,i naravno,sve lepo naplatiti...
  15. Vlada91

    Corolla 1.4 D4-D, 2006.god MMT - Ulje za menjač

    Trebalo bi da pise u uputstvu ako si ga dobio uz auto. Meni su u ovlascenom servisu sipali pogresno ulje,sto sam primetio po ponasanju menjaca. Tek kad sam im rekao da menjac zapinje i da u uputstvu pise da ide 75w,a ne 75w90,zamenili su ga o svom trosku.
×