Jump to content

toyotafun

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  611
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu toyotafun

 • Rangiran
  Toyota double fun

Profile Information

 • Pol:
  Muški
 • Zanimanje:
  20 - 25
 • Grad:
  Beograd
 1. toyotafun

  BG skupovi do 2016

  vreme je za roštilj pre podne, za promenu. nije zima pa da sedimo unutra ili u bašti. leto je stiglo...
 2. toyotafun

  beogradskimanifest 22-24 maja

  Ja sam došao u subotu oko 4 i čekao do 6 da naduvaju balone i onda da ih isprazne. kažu , loš vetar. sreo sam i organizatora i žestoko ga popljuvao, jer nemam dlaka na jeziku, nikada pa me mnogi zato i mrze, kada im kažem istinu u oči, ali jebe mi se zbog toga, ne zavisim ni od koga. sve je bilo strašno vašarski, sa nekom očajnom klopom i šarenim liciderskim srcima i šarenim bonbonama. koliko je bilo najavljivano i reklamirano, totalno je uprskano. ne umemo mi dalje od vašara i koncerta uveče. najvažnije da su bili trubači. upoznao sam pilota slovenačkog balona Dušana i razmenili smo telefone pa me pozvao da dodjem na let, kod njih.
 3. toyotafun

  MR2 i Nenad

  oko 6000 za početak
 4. toyotafun

  MR2 i Nenad

  Prodaje se jer mi trebaju pare za vrlo ozbiljan posao. Svi znaju šta je radjeno na njoj.
 5. toyotafun

  MR2

  jeste, ovaj put se prodaje. da ne odgovaram svima na pitanje: zašto? zato što imam jedan posao u planu, i moram da uložim u njega.
 6. toyotafun

  Punto

  prodat
 7. pogledajte program i siguran sam da ima nešto za svakoga http://www.beogradskimanifest.rs/
 8. toyotafun

  Punto

  Moj šurak se pridružio porodici toyota na moje nagovaranje, kupio je prošle nedelje corollu i sada čeka oko 3 meseca isporuku. Čim stigne dolazimo u klub. Ostao mu je punto koji nije vozio, jer ima službeni suzuki sx4. Ako znate nekoga kome treba dobar punto 2009 benzinac, prešao samo 20000 u odličnom stanju javite se za detaljnije podatke
 9. toyotafun

  Japcarmeet 2015

  proleće,vreme da se otvara garaža a može i u subotu (roštilj) i u nedelju(pepa prase).
 10. toyotafun

  Japcarmeet 2015

  1. Wewerko 2. Marx 3. Miloš 4. Vladimir 5. Salezli 6. Piške 7. Trio 8. Mitar 9. Neša 10. forinta83 + Reja TCC 11. Vedran TCC 12. Shapeshifter TCC 13. TOcar TCC 14. Milan + Branka TCC 15. ZESTONE 16. Wazzuu 17.TF (a da se oko 14h svi pokupimo i u topčider na roštilj?)
 11. toyotafun

  Sve o ebay i kupovini

  sačekaj malo pogledaj prodavca ima 100% isporuku ali samo tri kupca!!! to može biti nameštaljka jer je suviše jeftino. kao: evo prodao sam i sve je ok. sačekaj da ovih 40 što su naručili to i dobiju i napišu komentar. nov prodavac sa jeftinim stvarima skoro uvek je prevara. i ja sam naseo jednom pre nekoliko godina, ali mi ebay vratio pare i blokirao ih. od tada kupujem ako neko ima najmanje nekoliko stotina pozitivnih isporuka. nema veze ako je malo skuplje bar je sigurnije.
 12. toyotafun

  Interesantni Videoklipovi

  zašto kupiti džip...
 13. toyotafun

  MR2 i Nenad

  Mišoooo , sramota u tvojim godinama, samo 4
 14. toyotafun

  MR2 i Nenad

  ha ha ha ha imaš pozitivno brojanje od mene. ali može da bude i nikola . kao moj deda. on je bio "gori" od mene. ps. da li si pitao za lamelu da li odgovara ?
×