Jump to content

dexxter_sat

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    10
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Vreme Online

    20h 59m 48s

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu dexxter_sat

  • Rangiran
    Novi član

Vozilo

  • Proizvođač:
    Toyota
  • Model
    Corolla

Profile Information

  • Grad:
    Pozarevac
  • Država
  1. dexxter_sat

    Nova Corolla problem sa paljenjem

    Obecao sam da cu da javim kad sve bude gotovo. Stvar je u tome da su dizne morale da budu zamenjene. Delom zbog dotrajalosti, plina ali i delom verovatno zbog neodgovarajuceg ciscenja. Verovatno zbog toga je otisao dihtung glave (na medjucilindricnom spoju). Na kraju sam naisao na pravog majstora.
  2. dexxter_sat

    Nova Corolla problem sa paljenjem

    Nije jos uvek, za sad ostaje misterija. Javljam u svakom slucaju kad se ispostavi sta je u pitanju.
  3. dexxter_sat

    Pozdrav svima

    Inace, kompjuter ne prijavljuje error. A u parametrima je jedino primetio da je long fuel trim previse nizak, oko -17 i do daljnjeg mi je razvezao plin da vozim samo na benzin dok se ne resi problem
  4. dexxter_sat

    Pozdrav svima

    Hvala na tekstu ali ja bas nisam u ovoj materiji i ne razumem bas sve. Znam da mi je plinski sistem BRC i da je kvalitetan a tip koji je ugradio je bas strucan za to i 2 puta godisnje mi kompjuterski podesava i proverava trenutno stanje i analizira arhivu parametara. Mislim, ja na plinu ne insistiram, sa plinskom instalacijom je vec bila i kad sam je kupio i ako se ispostavi da joj plin pravi problem spreman sam da je vozim i samo na benzin samo da resim ovaj problem i da se nadam da nije neki preskup kvar.
  5. dexxter_sat

    Pozdrav svima

    Pa sta znam, gledam da ne bude preko 2.5k. U principu cim mi ona strelica na tabli preporuci veci prenos. Preko 3000 samo na autoputu.
  6. dexxter_sat

    Pozdrav svima

    Aj, probacu i to. Ja je generalno stalno vozim na niskom broju obrtaja, kao da je zivo bice pa mi je zao da je zamaram previse Ako takva voznja moze da stvori probleme motoru onda je moja Corolla definitivno u opasnosti sa ovakvim vlasnikom.
  7. dexxter_sat

    Pozdrav svima

    2008 god. oko 200 000 Pozarevac Ima i plin, to nisam pomenuo
  8. dexxter_sat

    Pozdrav svima

    Problem sa paljenjem, nekad dugo vergla i nece da upali bez davanja gasa a nekad upali relativno lako ( za par sekundi). I ler gas stalno pliva.
  9. dexxter_sat

    Nova Corolla problem sa paljenjem

    Da ne otvaram novu temu, imam isti problem kao Miki. Mikija kako vidim od poslednjeg posta nema, on bi mozda rekao resenje. Ponekad tesko pali uz dugo verglanje i tek kada dodajem gas upali a ponekad odmah. Otprilike tesko paljenje u odnosu na brzo je pola/pola. Cak i brzo kad upali, onako malo se zatrese motor. Ne leru obrtaju variraju. Probano sa drugom klapnom vazduha, ciscenjem dizni i novim svecicama. Ima li neko kakvu ideju ili bar savet kom majstoru da se javim? 2008 god. 1.6VVT-i
  10. dexxter_sat

    Pozdrav svima

    Od prosle godine sam vlasnik Corolle 1.6 VVT-i. Zbog iritirajuceg kvara sam stigao do ovog foruma u nadi da ce mi neki zaljubljenik dati savet kako dalje...
×